Ρις Γουίδερσπουν: Ανακοίνωσε δημόσια το διαζύγιό της από τον σύζυγό της

Το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαρτίου η Ρις Γουίδερσπουν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον σύζυγό της, Τζιμ Τοτ, μετά από 12 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 και παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2011. Η γνωριμία έγινε όταν ο Τζιμ Τοθ εργαζόταν ως ατζέντης ταλέντων στην εταιρία που εκπροσωπούσε την ηθοποιό.

Στη δήλωση τονίζεται ότι η μεγαλύτερη προτεραιότητα της Ρις Γουίδερσπουν και του Τζιμ Τοτ είναι ο 10χρονος γιος που έχουν αποκτήσει μαζί, Τενεσί Τζέιμς.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο της Ρις Γουίδερσπουν και του Τζιμ Τοτ

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε… Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς εισερχόμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Δείτε την ανάρτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ