Ρένια Λουιζίδου: Η αποκάλυψη που έκανε για τους “Απαράδεκτους” – “Κατέληξε σε εμετό αυτό το πράγμα”

Στην εκπομπή «Mega Stories» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ρένια Λουιζίδου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε ένα γύρισμα των “Απαράδεκτων”, στο οποίο παραλίγο να κάνει εμετό από το πολύ φαγητό.

Δείτε επίσης – Ρένια Λουιζίδου: “Εγώ ψοφάω για το διαδίκτυο, είμαι στο όριο του εθισμού” – Ο λόγος που δεν έχει social media

Η Ρένια Λουϊζίδου για τους “Απαράδεκτους”

 «Θυμάμαι το επεισόδιο με την ποιήτρια, που ήταν η Βάνα Παρθενιάδου, και μας διάβαζε ποιήματα κι έπρεπε εμείς να κάνουμε τους αναίσθητους και να τρώμε με τα χέρια σουβλάκια. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να φυλαχτώ, οπότε με τον Βλάσση πεινούσαμε και πριν το γύρισμα πήγαμε και φάγαμε. Ξεκινάμε μετά το γύρισμα και μας πιάνουν καμιά εικοσαριά φορές τα γέλια. Και σταματάμε και ξαναπάμε από την αρχή, με αποτέλεσμα να φάμε καμιά εικοσαριά φορές με βουλιμία σουβλάκια και να καταλήξει σε εμετό αυτό το πράγμα. Έλεγα ότι θα πεθάνω τρώγοντας σουβλάκια. Όταν έχεις σκηνή φαγητού, δεν τρως ποτέ από πριν γιατί δεν ξέρεις πόσες φορές θα γίνει και πόσες φορές θα χρειαστεί να το ξαναγυρίσεις. Εγώ πρέπει να έφαγα γύρω στα 50 σουβλάκια εκείνη τη μέρα» είπε η ηθοποιός.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Mega Stories”:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ