Ρεγγίνα Μακέδου: Ξύρισε τα μαλλιά της για δεύτερη φορά – Το μήνυμα αισιοδοξίας που έστειλε

Μια δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Ρεγγίνα Μακέδου, καθώς η λευχαιμία υποτροπίασε. Η ίδια, όμως, δεν το βάζει κάτω και μέσα από τα social media στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας σε όλους.

Δείτε επίσης – Ρεγγίνα Μακέδου: Στη νέα ανάρτησή της εξηγεί ποιος είναι ο αποχωρισμός που της έχει στοιχίσει περισσότερο

Με νέα της ανάρτηση το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε γνωστό πως ξύρισε τα μαλλιά της για δεύτερη φορά, καθώς ξεκινά νέος κύκλος θεραπειών λίγο πριν  προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. 

Ρεγγίνα Μακέδου – Ξύρισε τα μαλλιά της και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας

«Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θελουμε…. Η μερα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κανεις εσυ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Τρίχες…. Το χάρηκα τη πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα !!!!!!! Η δύναμη είναι μέσα μας!!!Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας !!!

Η θηλυκότητα δεν δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου!!! Η μάχη που Δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα !!!! Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!!!!! Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών … ένας από εσάς θα σώσει εμένα ….

Σας ευχαριστώ!!!!!», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε το βίντεο που κοινοποίησε η Ρεγγίνα Μακέδου:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ