“Τέλειοι Ξένοι”: Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης – Ήταν όλοι εκεί!

Το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Τέλειοι Ξένοιστο θέατρο Αθηνά.

Το έργο του Ιταλού Πάολο Τζενοβέζε είναι, μάλιστα, η πρώτη συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη. Ο επιχειρηματίας είναι ο παραγωγός, ενώ η παρουσιάστρια έκανε τη μετάφραση και την απόδοση του έργου στα ελληνικά.

eleonora meleti marosoulis

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τη Μυρτώ Αλικάκη, την Ντάνη Γιαννακοπούλου, τον Πέτρο Λαγούτη, τον Δημήτρη Λιόλιο, την Κατερίνα Μισιχρόνη, τον Δημήτρη Ξανθόπουλο, τον Γιώργο Χρανιώτη και στο ρόλο της μικρής κόρης τη  υδία Σγουράκη. Την σκηνοθεσία υπογράφουν ο Πέτρος Λαγούτης και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

teleioi ksenoi aaa

Στην επίσημη πρεμιέρα συναντήσαμε πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Γιώργος Λιάγκας, Ιωάννα Μαλέσκου, Ταμίλα Κουλίεβα, Λεωνίδας Κακούρης, Ορέστης Τζιόβας, Ελένη Τσολάκη, Αλέκος Συσσοβίτης, Σάββας Πούμπουρας, Κώστας Τσουρός, Βαγγέλης Γερμανός, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Χρήστος Κούτρας ήταν κάποιοι από αυτούς.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης “Τέλειοι Ξένοι“:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ