“Ραγίζει” καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του 39χρονου DJ, που πέθανε από κορονοϊό

Με μια σπαρακτική ανάρτηση και λόγια που προκαλούν τα συγκίνηση, αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, Δημήτρη Μπέλλο, που πέθανε σε ηλικία μόλις 39 ετών από κορονοϊό η σύζυγός του, Ιωάννα Τάλκα.

Ο Δημήτρης Μπέλλος, γνωστός και ως Dj Decibel, έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό, καθώς νοσηλευόταν τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο, ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Η σύζυγος του Δημήτρη Μπέλλου και μητέρα των δυο παιδιών τους, έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook τα παρακάτω αποχαιρετιστήρια λόγια:  «Τι μπορώ να σου πω… τι μπορεί να ελαφρύνει τον πόνο μου αγάπη μου… μέσα σε 4 χρόνια μου χάρισες 2 αγγελούδια… τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου… τις πιο δυνατές στιγμές και έτσι ξαφνικά μια μέρα μας αφήνεις… δε σε κατηγορώ ξέρω πολύ καλά πόσο πάλεψες για να γυρίσεις σε μας… ξέρω πως ακόμη και ο θεός ζήλεψε που σε είχα δίπλα μου…

Eγώ θα κρατήσω τον όρκο μου θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με το καλύτερο τρόπο που μπορώ και θα ναι υπερήφανες που σε είχαν πατέρα… ήσουν ο καλύτερος φίλος, άντρας, πατέρας, αδερφός, γιος που θα μπορούσε να χε ο καθένας μας… μα πάνω απ’ όλα ο Dj της καρδιάς μας DECIBEL!! Για μας ζεις αιώνια… Σε αγαπάμε εγώ, η Μάρθα μας και η Δήμητρα μας!! Θεέ μου να μου τον προσέχεις…».

ioanna 1 2 3 4 5

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ