“Μου έριξε η από πάνω μου σκόνες και της λέω: σας παρακαλώ, δεν θέλω να γίνω κατίνα”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” του Action24 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22/3 η γνωστή ηθοποιός και θεατρική παραγωγός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για όλους και για όλα.

“Με στενοχωρεί πολύ το κινητό στα παιδιά. Το παιδί έχει ανάγκη να το προσέξουμε, έχει ανάγκη την τρυφερότητα που σου δίνει το θέατρο και όχι το γυαλί. Δεν έχει τύχει να θυμώσω με παιδί σε παράσταση, γιατί συνήθως όταν κάποιο παιδί κάνει φασαρία, έχει προβληματάκι. Το καταλαβαίνει η μάνα, οπότε το παίρνει έξω. Συμβαίνει όμως πολλά παιδιά να μη θέλουν να μπουν στο θέατρο, γιατί έχουν πάει σε άλλη παράσταση και ίσως επειδή είδαν κάποιο μαχαίρι, έχουν τρομάξει. Τότε το παίρνω αγκαλιά και του λέω: θέλεις να δούμε την παράσταση μαζί;”, ανέφερε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Διαβάστε επίσης: “Γράφουν ότι με την αδερφή μου έχουμε θυρίδες με λεφτά στο εξωτερικό”

“Θα υπάρξουν ίσως και στιγμές που θα θυμώσω αλλά δεν μου αρέσουν οι καβγάδες. Για να καταλάβεις, μια φορά μου έριξε η από πάνω μου σκόνες και της λέω: σας παρακαλώ, δεν θέλω να γίνω κατίνα. Δεν θα μπορούσα να βγω και να κάνω φασαρία, δεν μου πάει. Το λέω και στα παιδιά μου: μη θυμώνετε, όταν θυμώνετε γίνεστε άσχημοι, ενώ όταν χαμογελάτε, είστε όμορφα”, είπε στην συνέχεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ