“Μετά το Survivor μου τρύπησε ο πνεύμονας, κόντεψα να πεθάνω”

Για τη συμμετοχή του στο “Survivor”, τα όσα δύσκολα βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και την περιπέτεια της υγείας του όταν βγήκε από αυτό, μίλησε στην στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” ο Βασίλης Σίμος. Ο ίδιος εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, πως μετά το “Survivor” κόντεψε να πεθάνει, καθώς του τρύπησε ο πνεύμονας.

«Το Survivor δε με βοήθησε ιδιαίτερα. Από το συγκεκριμένο κανάλι πραγματικά δε μου δόθηκε τίποτα και το έχω και λίγο σαν παράπονο. Όταν είχα βγει, επειδή είχα αποχωρήσει στους δυο μήνες είχαν υπάρξει προτάσεις και από το παλιό κανάλι που είχα κάνει την εκπομπή αλλά δε με άφηναν από τον σταθμό και την παραγωγή να κάνω κάτι γιατί ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι. Μου έλεγαν κιόλας ότι θα κάνουμε πράγματα, θα κάνουμε δοκιμαστικό που δεν έκανα ποτέ.

Τον πρώτο μήνα έχασα 12 κιλά, συνολικά έχασα 15 κιλά… Μου έπεφταν τα ρούχα. Η μάνα μου έπαθε σοκ. Γενικά έκανα πολύ καιρό να συνέλθω και μετά έπαθα και ένα πρόβλημα που δεν ξέρω  αν προήλθε από εκεί, μου τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω. Με πρόλαβαν στο τσακ. Έκανα δυο χειρουργεία, παραλίγο να μείνω στον τόπο. Αυτό ήρθε τέσσερις μήνες μετά το Survivor» είπε ο Βασίλης Σίμος.

Δείτε τις δηλώσεις του στο ακόλουθο βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ