Η “καταγγελία” αγάπης της Κλέλιας Ρένεση για συνάδερφό της στο Instagram: “Έβλεπα δόντια σουβλερά να με κοιτάζουν…”

Με εξομολογητική διάθεση η Κλέλια Ρένεση αποφάσισε να στείλει πριν από μερικές ώρες το δικό της “καταγγελτικό” μήνυμα για Ελληνίδα συνάδερφο και επιστήθια φίλη της.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την οποία διατηρεί μία βαθιά φιλία χρόνων και μάλιστα τα τελευταία χρόνια τις απολαμβάνουμε και τις δύο στην κωμική σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, σε διαφορετικές όμως οικογένειες. 

«Μέσα σ αυτό το «καταγγελτικό» εύλογο κλίμα, το οποίο επικροτώ και θαυμάζω,.. έχω μια παράδοξη ανάγκη να κάνω μια καταγγελία άλλου είδους.. μια καταγγελία αγάπης.

Σε μια γκρίζα στιγμή του θεατρικού δρόμου μου, που έβλεπα δόντια σουβλερά να με κοιτάζουν, είχα την τύχη και την ευλογία να έχω δίπλα μου ένα δυνατό, σθεναρό θηλυκό, που δεν λογάριαζε από γρυλίσματα. Έκατσε μπροστά και μας έκρυψε όλους πίσω της.

Την αγάπη της και την ζεστασιά της δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Την φιλία της την κρατώ για πάντα. Γιατί μπορεί οι λύκοι να ήταν αμολητοί τόσο καιρό, αλλά κυκλοφορούσαν και λύκαινες. Λύκαινες που ξέρουν ότι αν πεθάνει το δίκαιο, πεθαίνει και η ψυχή. Και χωρίς αυτή, ούτε «παίζεις» την ζωή, ούτε ζεις. Αυτές οι γυναίκες μαζεύουν απ’ το πάτωμα ένα ένα τα όνειρα σου και στα βάζουν κάτω απ’ το μαξιλάρι. Γιατί θέλουν να βλέπουν τον κήπο ολάνθιστο.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σ’ αγαπώ από δω ως το φεγγάρι», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε την ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση με την “καταγγελία” αγάπης προς την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου:

klelia renesi

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ