Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: “Στο άκουσμα της είδησης έφαγα ένα χαστούκι στην μούρη”

Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα», παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια του, για τον χωρισμό των γονιών του αλλά και για την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 4 ετών. Εγώ έβλεπα τη μητέρα μου Χριστούγεννα καλοκαίρι και Πάσχα… Το σενάριο της πατρότητας είναι εντελώς στο μυαλό μου θα ήταν χαρά μου να γίνω πατέρας, σαν τρελός», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo και στον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην σειρά «50-50».

«Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στο άκουσμα της είδησης έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη. Ακόμα και σήμερα όταν με σταματούν στο δρόμο, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, επειδή η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και δεν είμαστε εμείς δικαστές, οφείλουμε αν μας ενδιαφέρει κάτι μέσα από όλο αυτό να ακούσουμε τι θα συμβεί από αυτό. Νομίζω ότι η δικαιοσύνη είναι αυτή που πρέπει να μιλήσει».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ