Πρωταγωνιστής της “Αγγελικής” “καρφώνει” τον Παύλο Χαϊκάλη: “Με αυτή την κοπέλα αρχίσαμε να…”

Η πρόσφατη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη περί «άντρα παλαιάς κοπής» στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου προκάλεσε αντιδράσεις. Ανάμεσά τους και ο Αλέξανδρος Πέρρος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Αγγελική». Ο ίδιος θέλησε να απαντήσει στον γνωστό ηθοποιό, με μια μακροσκελή ανάρτησή του στα instastories, στην οποία περιγράφει μια προσωπική του ιστορία λίγα χρόνια πριν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξανδρου Πέρρου:

Ένα ωραίο απόγευμα πριν αρκετά χρόνια, 26 ήμουν θαρρώ, σε μια Σχολή Χορού στην Γλυφάδα όπου δίδασκα latin χορούς, εμφανίστηκε ένα πανέμορφο και φωτεινό κορίτσι για να κάνουμε μάθημα. Αδιανόητα γοητευμένος μετά το πέρασμα του μαθήματος πηγαίνω στη διεύθυνση της σχολής και δηλώνω ότι δεν θέλω να αναλάβω τη συγκεκριμένη μαθήτρια γιατί μου άρεσε! Πολύ! Η διεύθυνση έκανε αποδεκτό το αίτημά μου. Λίγο αργότερα με αυτή την κοπέλα αρχίσαμε να μιλάμε εκτός σχολής. Δημιουργήθηκε ένας ειλικρινής και ουσιαστικός έρωτας.

Λίγα λόγια από έναν όχι παλιάς κοπής άνδρα. Από την παλιά κοπή προσπαθούμε να γλιτώσουμε σε όλα τα επίπεδα. Η δικαιολογία του “είμαι ερωτευμένος με το θύμα” έχει ακριβώς την ίδια λογική με όσους ενοχοποιούνται και ισχυρίζονται μετά ότι ήταν ψυχικά ασθενείς για να γλιτώσουν τη μπουζού και να πάνε σε ψυχιατρική πτέρυγα.

147660183 332786471369008 2579999957657007506 n

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ