Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Νιώθει προδομένος από τον Πρίγκιπα Χάρι- Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

Μετά την πολυσυζητημένη και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η βασιλική οικογένεια φαίνεται ότι έχει αποστασιοποιηθεί από το ζευγάρι.

Ωστόσο ο Πρίγκιπας Χάρι επικοινώνησε με τον αδερφό του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και σύμφωνα με το US Weekly, οι σχέσεις τους συνεχίζουν να είναι τεταμένες.

Πηγή του παλατιού αναφέρει πως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ νιώθει αρκετά προδομένος από τον Χάρι και θα ήθελε η όποια διαφωνία τους να λυθεί σε προσωπικό επίπεδο και όχι τηλεοπτικά.

«Ήταν φθηνό να διαρρεύσουν λεπτομέρειες της προσωπικής τους συζήτησης και να διαστρεβλωθεί η αλήθεια. Νιώθει άβολα να μιλήσει με τον Χάρι ξανά και να βάλει τον εαυτό του στο ίδιο ρίσκο», δήλωσε άνθρωπος κοντά στην βασιλική οικογένεια.

Παρόλα αυτά η βασιλική δημοσιογράφος Gayle King αποκάλυψε πως ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι χαρούμενοι που ξεκίνησαν τουλάχιστον να μιλάνε, ώστε να βρουν μία λύση στα προβλήματα τους.

«Πιστεύω ότι αυτό που εξακολουθεί να τους ενοχλεί είναι πως το παλάτι συνεχίζει να θέλει να λύσει το θέμα ιδιωτικά, αλλά και πάλι θεωρούν πως οι λάθος ιστορίες θα βγουν ξανά στη δημοσιότητα, οι οποίες θα πλήξουν τη Μέγκαν», είπε χαρακτηριστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ