Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αποχαιρετά τον παππού του Πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από τη ζωή – Η συγκινητική ανάρτηση

Θλίψη στην Βρετανία έχει προκαλέσει ο θάνατος του Πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 99 ετών.

Η κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου και συζύγος της Βασίλισσας Ελισάβετ θα γίνει το Σάββατο 17 Απριλίου, στις 15:00 τοπική ώρα.

Πριν από λίγη ώρα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ αποχαιρέτησε δημόσια τον παππού του, μέσα από το Instagram δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, στην εικόνα, απεικονίζεται ο Πρίγκιπας Φίλιππος σε άμαξα μαζί με τον δισέγγονό του, τον Πρίγκιπα Γεώργιο, γιο του Ουίλιαμ.

Το κείμενο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ για τον παππού του Φίλιππο

«Ο αιώνας της ζωής του παππού μου καθορίστηκε από την υπηρεσία του στη χώρα και την Κοινοπολιτεία, στη σύζυγό του και στη Βασίλισσα και στην οικογένειά μας.

Αισθάνομαι τυχερός που δεν είχα μόνο το παράδειγμά του για να με καθοδηγήσει, αλλά και τη διαρκή παρουσία του στην ενήλικη ζωή μου – τόσο μέσα από καλές στιγμές όσο και από τις πιο δύσκολες μέρες. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που η γυναίκα μου είχε τόσα χρόνια να γνωρίσει τον παππού μου και για την καλοσύνη που της έδειξε. Δεν θα πάρω ποτέ δεδομένες τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που θα έχουν πάντα τα παιδιά μου για τον προπάππου τους όταν ερχόταν να τα πάρει με την άμαξά του και ανυπομονούσαν για το μεταδοτικό πνεύμα περιπέτειας που είχε αλλά και τη σκανδαλιάρικη αίσθηση του χιούμορ που διέθετε.

Ο παππούς μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μέρος μιας εξαιρετικής γενιάς. Η Κάθριν και εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που θα ήθελε και θα υποστηρίξουμε τη Βασίλισσα τα επόμενα χρόνια. Θα μου λείπει ο παππούς μου, αλλά ξέρω ότι θα ήθελε να συνεχίσουμε τη δουλειά», έγραψε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

171800671 827256364547143 631360136001151192 n

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ