Πρίγκιπας Φίλιππος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Η δήλωση της Καμίλα

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος στις 17 Φεβρουαρίου εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII, για προληπτικούς λόγους όπως ανέφερε σε επιστολή του το παλάτι του Μπάγκιγχαμ.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του Φίλιππου βρέθηκε και ο γιος του Κάρολος ενώ όλα τα βασιλικά μέλη έστειλαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Ωστόσο, ο Πρίγκιπας Φίλλιπος έπειτα από λίγες ημέρες μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο και συγκεκριμένα σε αυτό του Αγίου Βαρθολομαίου. Ο λόγος της μεταφοράς αυτής έγινε προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για πάθηση στην καρδιά του.

«Ο Δούκας ανταποκρίνεται στη θεραπεία αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι τουλάχιστον το τέλος αυτής της εβδομάδας», ανακοίνωσε το παλάτι.

Το πρωί της Τετάρτης η σύζυγος του Καρόλου, η Καμίλα επισκέφθηκε ένα εμβολιαστικό κέντρο στην πόλη Κρόιντον, νότια του Λονδίνου και μεταξύ άλλων ενημέρωσε τους πολίτες για την κατάσταση της υγείας του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Η υγεία του είναι ελαφρώς βελτιωμένη, όμως πονάει ανά διαστήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ