Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Επέστρεψαν στην Καλιφόρνια χωρίς να συναντηθούν με τον Κάρολο

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψαν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως αναφέρει το αμερικάνικο People.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν σε προγραμματισμένο ταξίδι στην Ευρώπη για μια σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων όταν πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου και ο Χάρι πήγε στη Σκωτία για να είναι με την οικογένεια του.

Η 41χρονη Μέγκαν και ο Χάρι, που έκλεισε τα 38 στις 15 Σεπτεμβρίου, παρέμειναν στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τη Δευτέρα, όταν η Βασίλισσα τιμήθηκε με κρατική κηδεία και τελετή πριν από την ιδιωτική ταφή της.

Το ζευγάρι, που είναι γονείς του 3χρονου γιου Άρτσι και της ενός έτους Λίλιμπετ, συμμετείχε σε μια σειρά από εξόδους στη μνήμη της γιαγιάς του Χάρι, μέχρι την κηδεία της Δευτέρας.

Οι δυο τους ήταν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όταν έφτασε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ από τη Σκωτία και ενώθηκαν με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στις 14 Σεπτεμβρίου.

Πάντως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να έχουν καταφέρει να έχουν τετ α τετ τον βασιλιά Κάρολο. Η Μέγκαν Μαρκλ είχε εκφράσει άλλωστε αυτή την επιθυμία μέσω επιστολής της.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ