Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψαν μέσα από το ντοκιμαντέρ τους ότι γνωρίστηκαν στο instagram – “Έκανα scrolling στη ροή μου και…”

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου στο Netflix με τίτλο: «Harry & Meghan».

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ τα επόμενα θα προβληθούν στις 15 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, το έκπτωτο ζεύγος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε μέσα από το ντοκιμαντέρ του ότι γνωρίστηκε μέσω Instagram.

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ – Περιγράφουν πως γνωρίστηκαν

 «Η Μέγκαν και εγώ γνωριστήκαμε μέσω Instagram. Έκανα scrolling στη ροή μου και ένας φίλος είχε ένα βίντεο με τους δύο τους, ήταν σαν ένα Snapchat. Αυτή ήταν η αρχή. Είπα “ποια είναι αυτή;” Η Μέγκαν στη συνέχεια λέει ότι έλαβε ένα email από τον κοινό τους φίλο που έλεγε ότι ο Χάρι είχε δει την ανάρτηση και σε απάντηση, η δούκισσα ζητά να δει τη σελίδα του Χάρι για να “δει περί τίνος επρόκειτο» είπε ο Χάρι περιγράφοντας ότι είδε για πρώτη φορά μια εικόνα της Μέγκαν με το φίλτρο για τα αυτιά του σκύλου.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι αντάλλαξε αριθμούς και ήταν συνεχώς σε επαφή πριν κανονίσουν το πρώτο ραντεβού τους στο Λονδίνο.

Οι φίλες της Μέγκαν Μαρκλ, Λίντσεϊ Τζιλ Ροθ και Λούσι Φρέιζερ αποκάλυψαν πώς η Δούκισσα σχεδίαζε να παραμείνει μόνη εκείνο το καλοκαίρι και να γυρίσει την Ευρώπη, πριν από αυτή την τυχαία συνάντηση.

«Είχα το σχέδιό μου και μετά ήρθε ο Χάρι» είπε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ