Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονίζει η Ρουσλάνα- “Προσπαθούν να καταλάβουν την πυρηνική ενέργεια. Θέλετε ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ;”

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Ρουσλάνα.

Η τραγουδίστρια και νικήτρια της Eurovision 2004, η οποία βρίσκεται ασφαλής σε καταφύγιο στην Ουκρανία, περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βιώνει η χώρα της.

«Η Ουκρανία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν φοβόμαστε κανέναν Πούτιν, καμία στρατιωτική ενέργεια. Δεν παραιτούμαστε ποτέ, πιστέψτε με! Τι εννοώ για τον κόσμο όταν λέω ότι η Ουκρανία είναι σε επείγουσα κατάσταση είναι να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ.

Τώρα αυτή τη στιγμή ο στρατός της Ρωσίας έχει καταλάβει το Τσερνόμπιλ. Προσπαθούν να καταλάβουν την πυρηνική ενέργεια που σημαίνει οικολογική καταστροφή. Θυμάστε το Τσερνόμπιλ; Θέλετε ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ; Όλοι κινδυνεύουμε, όχι μόνο η Ουκρανία. Δεν έχω μήνυμα για τον Πούτιν, για εμένα είναι νεκρός. Δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ ή από άλλους τρομοκράτες.

Πρέπει να καταλάβετε ότι ο Πούτιν είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης. Μπορείτε να καταλάβετε ότι το Κίεβο βρίσκεται σε κίνδυνο και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε καταφύγια εδώ και μια βδομάδα τι γίνεται με τα μικρότερα παιδιά; Οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχουν πεθάνει περίπου 10.000 άνθρωποι και οι περισσότεροι είναι Ρώσοι στρατιώτες», είπε η Ρουσλάνα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ