Πόλεμος Ουκρανία: Το μήνυμα της Ρουσλάνα στο Instagram και η προσευχή

Δραματικές ώρες βιώνουν οι πολίτες της Ουκρανίας, καθώς το πρωί της Πέμπτης (24/02) η Ρωσία εισέβαλε στη χώρα.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή και όλος ο πλανήτης προσέχεται για να τελειώσει ο πόλεμος.

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρουσλάνα, η Ουκρανή τραγουδίστρια που κέρδισε την Eurovision 2004.

Η Ρουσλάνα κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία προσεύχεται και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Η ανάρτησή της Ρουσλάνα για την Ουκρανία

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε ο πόλεμος. Πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει. Ξέρω σίγουρα ότι ο κόσμος θα σταθεί ενωμένος για την Ουκρανία. Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος θα καταλάβει ότι η Ουκρανία είναι μια χώρα που έχει υποφέρει από το ρωσικό καθεστώς για αιώνες.

Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει. Όλοι θα δράσουν για να σταματήσει ο πόλεμος. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τις ξεκάθαρες ενέργειες της εδαφικής τοπικής άμυνας! Τώρα συλλέγω πληροφορίες – πώς να ενεργήσω, και θα τις δημοσιεύσω εδώ! Φίλοι, γράψτε μου ιδιωτικά ή εδώ!

Χρειάζονται αξιόπιστες πληροφορίες! Είναι πολύτιμος χρόνος, γιατί μέχρι τώρα υπάρχει σύνδεση! Όταν υπήρχαν οι πιο επικίνδυνες ενέργειες κατά τη διάρκεια του Μαϊντάν, το μόνο πράγμα που μας βοήθησε να σωθούμε ήταν η συντονισμένη δράση, η σαφής κατανομή των ευθυνών και το πιο σημαντικό, η λήψη πληροφοριών από επίσημες πηγές ή αυτόπτες μάρτυρες. Το κύριο πράγμα είναι η εσωτερική γαλήνη χωρίς αρνητικά συναισθήματα και πανικό. Δόξα στην Ουκρανία! Κύριε, άκουσε και δέξου τις προσευχές μου για την Ουκρανία, ειρήνη και γαλήνη.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ