Πέτρος Φιλιππίδης: Η Εισαγγελέας ζητά την ενοχή του για απόπειρα βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας

Να κηρυχθεί ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας πρότεινε προς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και η εισαγγελέας της έδρας.

Πέτρος Φιλιππίδης – Ένοχος για απόπειρα βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας ζητά η Εισαγγελέας

«Δεν μας εξήγησε ο κ. κατηγορούμενος γιατί αφού έγιναν συναινετικά όλα αυτά γιατί δεν πήρε (η καταγγέλλουσα) κανέναν ρόλο; Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να τρώσει την αξιοπιστία της καταγγέλλουσας. …Οι απειλές ότι θα την αποκλείσει από το θέατρο την οδήγησαν στο φόβο. Τότε δεν είχε τη διαύγεια να σκεφτεί λογικά. Σήμερα δεν θα ένιωθε φοβισμένη και εγκαλούμενη. Τότε η ψυχολογία ήταν εύθραυστη Φοβήθηκε ένιωσε ότι απειλήθηκε από τον κατηγορούμενο και γι’ αυτό απαντούσε και στα μηνύματά του. Βρίσκονταν σε ψυχική ομηρεία. Είχε γιγαντωθεί στο μυαλό της η ιδέα της απειλής. Σχετικά με τη θέση της υπεράσπισης γιατί η καταγγέλλουσα δεν κατήγγειλε τότε τον κατηγορούμενο, η καταγγέλλουσα ένιωσε ότι δεν θα μπορούσε τότε να τα βάλει με τον κραταιό Φιλιππίδη. Ο κατηγορούμενος εξανάγκασε τη καταγγέλλουσα σε γενετήσιες πράξεις με τη χρήση βίας, θα πρέπει να κηρυχθεί ένοχος» ανέφερε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της.

Δείτε επίσης – Πέτρος Φιλιππίδης: Η εισαγγελέας προτείνει την αθώωση του για την πρώτη καταγγέλλουσα λόγω αμφιβολιών

Παράλληλα, συνεχίζεται η αγόρευση της για τα υπόλοιπα αδικήματα ενώ αξίζει να θυμίσουμε πως για την πρώτη καταγελούσα και το αδίκημα του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση η εισαγγελέας έκρινε τον ηθοποιό αθώο λόγω αμφιβολιών.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ