Περικλής Κονδυλάτος- Survivor: Η δημόσια στήριξη στην Σοφία και την Μαριάνθη που είναι υποψήφιες

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη για το Survivor και να στηρίξει την Μαριάνθη Κάσδαγλη και την Σοφία Μαργαρίτη που είναι υποψήφιες για αποχώρηση.

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί πως ο πρώην παίκτης του Survivor, δεν αναφέρθηκε στην φίλη του Ανθή Σαλαγκούδη, αλλά στις συνυποψήφιες της.

Συγκεκριμένα ο Περικλής Κονδυλάτος, έγραψε:

«Σοφία μου εύχομαι να μείνεις, γιατί το αξίζεις, είσαι μια γυναίκα που πολεμάς με πάθος, που έχεις παλέψει στην ζωή σου και η προσφορά σου σαν γυναίκα στο γυναικείο φύλο είναι ανυπολόγιστη, εξυψώνεις τις γυναίκες ψηλά, και εκμηδενίζεις τις πολύ λίγες ανάξιες που θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς όχι μόνον να έχουν κάτι ιδιαίτερο, χωρίς να πληρούν ούτε καν τα βασικά. Σε θέλω εκεί να γίνεις σημαία και λάβαρο. Πάλεψε στο μυαλό σου Σοφία να μην θολώσει η κρίση σου για το ποιος αξίζει να είναι δίπλα σου και ποιος όχι. Εάν δεν το ανακαλύψεις σύντομα θα γίνεις το επόμενο του/ της γεύμα. Το αν θα σε φάει σε χρυσό πιάτο με αριστοκρατικό τρόπο η όχι δεν θα έχει καμία σημασία. Το ίδιο και συ Μαριάνθη μου. Είμαι δίπλα σας. ❤️

#survivorgreece #survivor2021 #survivorgreece2021».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση του Περικλή Κονδυλάτου από το Instagram:

periklis 1 2

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ