Παντρεύονται η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

Μια όμορφη φάση στην προσωπική της ζωή διανύει η Φωτεινή Αθερίδου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός περνάει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με των 3 ετών γιο της, ο οποίος είναι η απόλυτη προτεραιότητά της;

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο μικρός πρίγκιπας της Φωτεινής Αθερίδου, καρπός του έρωτά της από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Παντρεύονται η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

Μάλιστα, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ετοιμάζονται να επισφραγίσουν την αγάπη τους και σκοπεύουν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το περιοδικό “Gala” και τη συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου.

«Η Μαρία Παπαφωτίου απολαμβάνει την παρέα των ανδρών και είναι μοναχική. Προτιμά να συναντά την κολλητή της φίλη Φωτεινή Αθερίδου, την οποία θα παντρέψει τον Σεπτέμβρη», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Λευτέρης Τρίγκας, ο οποίος έκανε και τη συνέντευξη της πρωταγωνίστριας της σειράς “Φλόγα και άνεμος”.

Για το μυστήριο που θα τελεστεί τον Σεπτέμβριο δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, παρά μόνο ότι κουμπάρα θα είναι η Μαρία Παπαφωτίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ