Παντελής Τουτουντζής: “Η Ελένη Φουρέιρα ήθελε να μας δώσει ό,τι λεφτά είχε μαζέψει για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου”

Ο Παντελής Τουτουντζής μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε στην φίλη και κουμπάρα του Ελένη Φουρέιρα κάνοντας μία προσωπική εξομολόγηση.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο γνωστός make up artist αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλευρό του όλο το διάστημα που ο ίδιος και ο σύντροφός του προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί ενώ τον ρώτησε αν χρειάζεται χρήματα για να του δώσει.

Όσα είπε ο Παντελής Τουτουντζής για την Ελένη Φουρέιρα

«Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου. Αυτό θα το λέω πάντα, γιατί μερικοί άνθρωποι όταν λυγίζεις και σε σηκώνουν για να ολοκληρώσεις τον στόχο σου, είναι και οι πιο σημαντικοί που έχουν έρθει στη ζωή μας. Δεν μας άφησε ούτε μία στιγμή να λυγίσουμε, εμένα και τον σύντροφό μου. Ακόμα κι όταν έλεγα ότι δεν βγαίνει κάπου όλο αυτό και δεν υπάρχει λύση, ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: ό,τι έχω είναι δικό σου, ό,τι λεφτά έχω μαζέψει όσα χρόνια δουλεύω είναι στη διάθεσή σου για εξετάσεις ή οτιδήποτε χρειαστεί. Αυτό είναι και το συγκινητικό, το είπε και το εννοούσε» εξομολογήθηκε η Παντελής Τουτουντζής.

Δείτε επίσης – Παντελής Τουτουντζής: “Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου”

Παράλληλα, ο γνωστός make up artist αποκάλυψε: «Στα δύσκολα η Ελένη είναι η πιο καλή ψυχή που έχω γνωρίσει. Γι’ αυτό έγινε νονά των παιδιών μου, όχι για το φαίνεσθαι. Η Ελένη δένεται με τους ανθρώπους, όπως κι εγώ. Το να αγαπάς είναι full job. Πιστεύω στις old-school σχέσεις, που γινόμασταν σαν οικογένειες».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ