Πάνος Κιάμος: Η αναφορά στο χωρισμό από τη σύζυγό του, “Δεν θα ήθελα να…”

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο “Κοσμοράδιο” μίλησε ο Πάνος Κιάμος και έκανε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του, Ζαχαρούλα Μουρκόγιαννη.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Πάνος Κιάμος έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσα είπε ο Πάνος Κιάμος

Σχετικά με τα παιδιά του, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Και τα τρία παιδιά μου είναι στην προεφηβεία. Η Λιάνα είναι 15, ο Βασίλης είναι 13 και ο Κωνσταντίνος είναι 12. Δεν σου κρύβω ότι είναι πολύ λίγα τα τραγούδια μου που ακούνε τα παιδιά μου. Είναι Snik, Trannos, FY».

Ο Πάνος Κιάμος για τον χωρισμό του, δήλωσε: «Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά, χώρισα αλλά δεν μάθατε κάτι. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Δεν έκανα πράγματα για να προκαλέσω και ήθελα να απασχολώ τα ΜΜΕ μόνο μέσα από τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Παρατηρώ καλλιτέχνες που ασχολούμαστε με τη ζωή τους κι όχι με τα τραγούδια τους. Αυτό δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε εμένα γιατί θα σήμαινε ότι τα τραγούδια μου δεν θα είχαν επιτυχία».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ