Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Στιγμές ευτυχίας για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, οι οποίοι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», σημειώνοντας πως η Χρύσα Μιχαλοπούλου διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης τους.

Οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενοι και ανυπομονούν να κρατήσουν το μωρό στην αγκαλιά τους, ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία τους. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια, ενώ συνεργάζονται και στο ραδιόφωνο.

Διαβάστε επίσης: Xρύσα Mιχαλοπούλου: H ηλικία, οι σειρές, η γνωριμία με τον Λεωνίδα Kουτσόπουλο και η εγκυμoσύνη

Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη

Και ενώ το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την ευχάριστη είδηση, ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε την έκπληξη. Ο κριτής του MasterChef όχι μόνο επιβεβαίωσε πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει πατέρας, αλλά αποκάλυψε πως το ζευγάρι θα αποκτήσει αγοράκι.

«Μας το ανακοίνωσε λίγες μέρες πριν το μάθουμε όλοι. Είναι αγοράκι από ότι ξέρουμε. Για όνομα δε ξέρω, είναι πολύ νωρίς. Αν είναι κάποιος να δώσει συμβουλές είναι ο Σωτήρης. Θα είναι πολύ καλός μπαμπάς, εγώ αυτό πιστεύω. Δεν έχει συζητηθεί αν θα γίνει κάποιος κουμπάρος. Γενικά ο Λεωνίδας νοιάζεται πάρα πολύ για τη σύντροφό του» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα».

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ