Παναγιώτης Βασιλάκος: Η σχέση του σήμερα με την Νικολέττα Τσομπανίδου και το σχόλιο για το μονόπετρο που συνεχίζει να φοράει

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με αφορμή την παρουσία του σε βραδινή εκδήλωση.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει καμία επαφή με την πρώην σύντροφό του, Νικολέττα Τσομπανίδου.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος σχολίασε και το μονόπετρο που συνεχίζει να φοράει η Νικολέττα παρά τον χωρισμό τους.

«Δεν έχω προσέξει ότι η Νικολέττα φοράει ακόμα το δαχτυλίδι. Καλά κάνει, είναι ένα κόσμημα και κάτι σημαίνει για εκείνη συναισθηματικά. Δεν έχουμε καμία επαφή και δεν χρειάζεται. Έχει προχωρήσει άλλωστε κι εκείνη τη ζωή της, έχω προχωρήσει κι εγώ. Εγώ δεν έχω θέμα, αλλά είναι δύσκολο», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Όσον αφορά το ποια γυναίκα θα μπορούσε να είναι στη θέση της Bachelorete είπε: «Έχω σκεφτεί πολλές, θα ήταν πολύ ωραία η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου».

Για το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Παναγιώτης Βασιλάκος: «Δεν έχω καμία πρόταση για του χρόνου, έχω κάνει κάποιες προτάσεις σε μια εταιρία παραγωγής, η μία τους άρεσε πάρα πολύ. Για να υλοποιηθεί αυτό το project θα πρέπει να το συζητήσουμε πολλές φορές, είναι κάτι πρωτότυπο και με αντιπροσωπεύει πολύ».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ