Παναγιώτης Τανιμανίδης: Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη μιλά για την γέννηση των διδύμων

Τις πιο όμορφες στιγμές τις ζωής τους βιώνουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια και όπως είναι λογικό το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Φυσικά στο πλευρό τους είχαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη για να βρίσκεται στην γέννηση των διδύμων.

Το πρωί της Παρασκευής ο Παναγιώτης Τανιμανίδης μίλησε στο «Ευτυχείτε», για τα ανιψάκια του αλλά και για την αντίδραση του Σάκη και της Χριστίνας όταν κράτησαν στην αγκαλιά τους τα παιδάκια τους.

«Πλέουμε όλοι σε πελάγη ευτυχίας δεν μπορώ να περιγράψω τι επικρατεί εδώ πέρα, είναι τα πρώτα εγγόνια και για τις δύο οικογένειες. Αν μετρούσαμε την πίεση του Σάκη θα είχε 25 πίεση, ο ίδιος ζει κάτι πρωτόγνωρο τώρα που καθημερινά αλλάζει για αυτόν. Είναι έτσι όλη την ημέρα, όποτε δεν κοιτάει τα μωρά χορεύει, σας ευχαριστεί όλους πολύ για την αγάπη που τους έχετε στείλει. Μέσα στο Σαββατοκύριακο εφόσον δεν υπάρξει κάποιο θέμα θα πάρει εξιτήριο η Χριστίνα, αναρρώνει πολύ καλά μετά την καισαρική της, πιστεύω θα είναι στο σπίτι ως οικογένεια. Η Χριστίνα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν είχε καμία δυσκολία είναι μια εξαιρετική μητέρα και φαίνεται από τα πρώτα 24ωρα με τα κορίτσια της. Στο χειρουργείο ήμουν μέσα, αλλά έχουμε εκπαιδευτεί να είμαστε γιατροί, οι επόμενες στιγμές ήταν ευτυχισμένες για μένα. Ο μπαμπάς μου δεν μπόρεσε να μετακινηθεί για λόγους υγείας και ανυπομονεί να δει τα εγγονάκια του είναι πολύ ζεστός παππούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τανιμανίδης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ