Ορφέας Αυγουστίδης: Τα τρυφερά λόγια για τον γιο του, η συνεργασία του με την Μαρία Τζομπανάκη και ο ρόλος του στον Σασμό

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, για την συνεργασία του με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη ενώ όπως αποκάλυψε δεν θα μπορούσε να ερωτευτεί κεραυνοβόλα όπως ο Αστέρης με την Αργυρώ.

«Είναι πολύ ρεαλιστική η θέση του Αστέρη στα παλιά πράγματα και στις έχθρες που είχαν οι άνθρωποι τότε και αυτό μου αρέσει και με γοητεύει. Γενικότερα ο τρόπος που χειρίζεται τα πράγματα, η σχέση με την μητέρα του, τον αδερφό του έχει μεγάλη απόκλιση από τον τρόπο που συμπεριφέρομαι εγώ. Σε μένα δεν θα συνέβαινε να ερωτευτώ κεραυνοβόλα όπως ο Αστέρης την Αργυρώ ειδικά στην ηλικία μου. Ο Αστέρης είναι ένας άνθρωπος που θα ωριμάσει θέλοντας και μη με δύσκολο τρόπο. Με την μητέρα μου διασκεδάζουμε γιατί τσιμπάμε και πράγματα στο μεταξύ μας και βάζουμε και πράγματα για να το ευχαριστιόμαστε», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Ορφέας Αυγουστίδης αναφέρθηκε στον γιο του, ο οποίος ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες.

«Είναι μαγευτικό όλο αυτό, νιώθω πολύ ωραία. Δεν ξέρω τι να περιμένω πια. Είναι στιγμές που συνειδητοποιείς ότι ανοίγει εκεί μέσα κάτι συναισθηματικό και απλώνεται και δεν ξέρεις πού μπορεί να πάει αργότερα. Είναι πρωτόγνωρο, είμαι εδώ και θέλω να είμαι παρών στην ζωή του δεν θέλω να έρθει κάποια στιγμή που να λέει ότι δεν ήμουν παρών».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την συνέντευξη του Ορφέα Αυγουστίδη.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ