Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Τσολάκη – Όσα είπε για την Σοφιάνα και την σύντροφό του: “Ελπίζω να μη φάω πολλή παντόφλα”

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Γιάννης Τσολάκης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή του SKAI «Love it» και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης των Μαχητών αναφέρθηκε στη Μαίη, στη σχέση του με την Σοφιάνα και στο αν έχει παρεξηγήσει η κοπέλα του όλο αυτό το διάστημα τις καλές επαφές που διατηρούσαν οι δυο τους λέγοντας πως ξέρει η σύντροφός του τι άνθρωπος είναι.

«Με τη Μαίη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, είναι πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Της είχα δώσει να βάλει τη μπλούζα μου γιατί κρύωνε. Πολλές φορές τουρτούριζαν από το κρύο. Δε μπορώ εγώ να φοράω τη μπλούζα μου και να έχω τη Μαίη να έχει βραχεί η δικιά της και να μην της τη δώσω. Είχε ρωτήσει όντως η Μαίη αν είμαστε ζευγάρι με τη Σοφιάνα. Εγώ το έμαθα τελευταίος αυτό, δεν ξέρω γιατί είχε τέτοια απορία. Με τη Σοφιάνα ήμασταν πολύ κοντά. Η Μαίη μάλλον ρώτησε για να είναι σίγουρη γιατί είχαμε κάνεις κάποιες συζητήσεις, είχαμε έρθει κοντά αλλά όχι κοντά ερωτικά. Θυμάμαι έντονα στις αρχές ότι μπορεί να μίλαγα με τη Σοφιάνα και να είναι και η Μαίη κοντά αλλά δεν έκατσα να το ψάξω περαιτέρω» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Τσολάκης.

«Με τη Σοφιάνα είχαμε πάρα πολλές κοινές απόψεις που μας έδεσαν. Είχαμε πολύ κοινό χιούμορ. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί έξω αλλά όλα αυτά με έκαναν να τη συμπαθήσω πολύ και να τη θεωρώ ένα άτομο που θα μπορώ να του πω τα πάντα. Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει δε θα το παρεξηγούσε αυτό το πράγμα. Αυτό πιστεύω. Μπορεί να γυρίσω – δεν έχουμε μιλήσει ακόμα – και να με έχει στείλει.Ελπίζω ότι δε θα φάω πολλή παντόφλα γιατί δε ξέρω πώς βγήκε προς τα έξω» συμπλήρωσε ο παίκτης των Μαχητών μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Τέλος, ξεκαθάρισε ο Γιάννης Τσολάκης: «Η Κατερίνα ξέρει πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος μπορεί να παρεξηγηθεί και όντως κάποιες φορές το είχα σκεφτεί ότι ίσως πρέπει να το προσέξω γιατί γενικά είμαι πολύ άνθρωπος της αγκαλιάς αλλά αυτό μπορεί να παραφραστεί γιατί με τη Σοφιάνα ανταλλάξαμε κάποιες αγκαλιές. Γι΄ αυτό το τελευταίο διάστημα είχα αλλάξει λίγο στάση. Είχα πει από την πρώτη μέρα ότι έχω κάποιον άνθρωπο έξω. Το γνώριζε η Σοφιάνα όπως και όλοι».

Δείτε παρακάτω τις πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Τσολάκη:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ