Οι νέες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Γραμμέλη: “Δεν κάνει ντοκιμαντέρ για να μπορεί να διαχωρίσει τον εαυτό της από την υποκουλτούρα”

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή το «Πρωινό μας».

Να θυμίσουμε ότι η τηλεκριτικός έγραψε στο blog της ένα κείμενο για την υποκουλτούρα της ελληνικής τηλεόρασης με αφορμή την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την απόφασή της να μην εμφανιστεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Μετά από αυτό το κείμενο ξεκίνησε μία μεγάλη κόντρα στα social media όπου οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν αιχμηρά σχόλια.

Οι νέες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Αφροδίτη Γραμμέλη

«Κάποιοι όπως η κυρία Γραμμέλη, η κυρία τηλεκριτικός, βρήκε ένα πάτημα να βγάλει την εμπάθειά της. Χαρακτήρισε τους παίκτες ριάλιτι υποκουλτούρα αλλά, προφανώς ξεχνάει η ίδια ότι πέρυσι ήταν σχολιάστρια σε ένα ριάλιτι που δεν έχει ούτε αθλήματα όπως το Survivor, είναι ένα καθαρά ριάλιτι παιχνίδι, σκληρό ριάλιτι, το πιο σκληρό ίσως. Επίσης ξεχνάει ότι τρώει ψωμί από τα ριάλιτι και τους παίκτες των ριάλιτι. Δε μετανιώνω για τίποτα από όσα είπα γιατί δεν είπα κάτι. Η κυρία Γραμμέλη βρήκε το πάτημα να δείξει την εμπάθειά της προς το πρόσωπό μου. Δε με απασχολεί το τι λέει η κάθε Γραμμέλη. Θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Αυτό που είπε ήταν πολύ υποτιμητικό. Θεωρώ, επίσης, ότι οφείλει ένα συγγνώμη σε όλους αυτούς τους παίκτες ριάλιτι. Ο καθένας έχει τους λόγους του που συμμετέχει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν έχει δώσει κανείς το δικαίωμα σε καμία τηλεκριτικό να μας κουνάει το χέρι και να μας βάζει όλους σε ένα σακί, μας βάζει όλους σε μια κατηγορία. Ήταν πολύ υποτιμητική η λέξη υποκουλτούρα και γι΄ αυτό απάντησα. Απορώ πως έκανε αυτή τη δήλωση μιας και το κανάλι που δουλεύει έχει στο πρόγραμμά του ριάλιτι. Υποτιμάει τους ανθρώπους που εργάζονται στα ριάλιτι, και τον ίδιο της τον εαυτό γιατί έχει κολλήσει ένσημα ως σχολιάστρια ριάλιτι. Θα πρέπει αυτή η γυναίκα να βάλει ειρήνη και αγάπη στην ψυχή της και να σταματήσει πια να ρίχνει το δηλητήριό της. Ας προσέξει να μη δαγκώσει τη γλώσσα της γιατί θα φαρμακωθεί. Ας αγαπήσει τις γυναίκες. Ας αγαπήσει πρώτα τον ίδιο της τον εαυτό γιατί την διακατέχει ο μισογυνισμός. Η κυρία Γραμμέλη δεν κάνει ούτε ντοκιμαντέρ, ούτε μιλάει για πιάνο και γαλλικά, ούτε για όπερα όταν βγαίνει στην τηλεόραση για να μπορεί να διαχωρίσει τον εαυτό της από την υποκουλτούρα» ήταν οι νέες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ