Ο Νικ Κύργιος απάντησε στον Στέφανο Τσιτσιπά: “Του έδωσα ένα ακόμα μάθημα”

Ο Νικ Κύργιος δεν άφησε αναπάντητη την πρόσφατη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά για το μεταξύ τους παιχνίδι στο Wimbledon 2022, βάζοντας στο στόχαστρό του τον Έλληνα πρωταθλητή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Twitter.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη που έδωσε την περασμένη Πέμπτη (2/2) στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου, είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στη σχέση που έχει με τον Νικ Κύργιο.

“Τα χάλασε μόνος του. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ προσπαθούσα να παίξω τένις και είχα κάποιον από την άλλη πλευρά του γηπέδου που ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα και φυσικά έκανε τα καραγκοζιλίκια του. Είναι πως θα ξυπνήσει το πρωί”, είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Νικ Κύργιος – Έτσι απάντησε στον Στέφανο Τσιτσιπά

Η δήλωση αυτή δεν έμεινε αναπάντητη από τον Αυστραλό, ο οποίος έγραψε για τον Έλληνα πρωταθλητή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter: “Ναι καλά. Σε αυτό το ματς ο Στέφανος χτύπησε κάποιον από το πλήθος. Πέταξε επίσης μια μπάλα έξω από το γήπεδο και πήρε ένα ακόμη μάθημα από εμένα μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο”.

Δείτε την ανάρτηση του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ