Ο Γιώργος Πατούλης μιλά για τον χωρισμό του: “Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα…”

Ο Γιώργος Πατούλης λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού του από τη σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη, έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Τα Νέα”.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην προσωπική του ζωή.

«Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας», είπε ο Γιώργος Πατούλης και όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν ο θάνατος της μητέρας του σχετίζεται με το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί. Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στο γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πατούλης σχετικά με το αν το διαζύγιό του με την Μαρίνα Πατούλη έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης είπε: «Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημοσίου προσώπου προσφέρουν “κλειδαρότρυπα”. Πίσω από αυτά μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του».

Ακόμη, ο Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε και στον αγαπημένο του γιο λέγοντας: «Προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ