Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη αποκαλύπτει – “Ο 35χρονος παραδέχτηκε ότι είχε στην κατοχή του το βίντεο”

Η Ιωάννα Τούνη με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη και τον σάλο που έχει ξεσπάσει, αποκάλυψε το Σάββατο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram για πρώτη φορά το όνομα του άνδρα που δημοσιοποίησε το revenge porn βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές.

Σήμερα Δευτέρα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα” μίλησε ο δικηγόρος του 35χρονου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη.

Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε και ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Απόστολος Λύτρας, που ανέλαβε την υπόθεση.

«Εγώ εδώ και λίγη ώρα έχω λάβει την εντολή από την Ιωάννα Τούνη για να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Θέλω να σας πω δύο πράγματα, τα οποία ο συνάδελφός μου ή δεν γνωρίζει καλά την υπόθεση ή δεν έχει κάνει την έρευνα που πρέπει. Ο συγκεκριμένος που φαίνεται στο βίντεο, αυτόν που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη, καταρχήν κοιτάει την κάμερα και γελάει στη βιντεοσκόπηση που υπάρχει. Αυτό τι σημαίνει; Ότι γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται. Αυτό είναι το πρώτο και αυτό φαίνεται αν κάποιος είχε πρόσβαση στο συγκεκριμένο υλικό. Δεύτερον, να θυμίσω ότι το θύμα σε αυτή την υπόθεση είναι η κυρία Τούνη. Ακούω πράγματα που δεν στέκουν. Η κυρία Τούνη είναι μια μορφωμένη κοπέλα, έχει τελειώσει το παιδαγωγικό και είναι επιχειρηματίας. Επίσης να σας πω από αυτά που μου έχει μεταφέρει η κυρία Τούνη, ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας το έχει παραδεχτεί ότι είχε στην κατοχή του το βίντεο και το έσβησε και μάλιστα η κυρία Τούνη έχει πολλούς μάρτυρες που γνώριζαν το συγκεκριμένο πράγμα.

Επίσης να μην ακούγονται ανακρίβειες ότι δήθεν χρηματίστηκε για να μην κινηθεί νομικά κλπ. Άρα για να ανακεφαλαιώσω, είναι δεδομένο ότι της παραδέχτηκε ο συγκεκριμένος ότι είχε στην κατοχή του το βίντεο και σας ξαναλέω εάν κάποιος είχε πρόσβαση θα έβλεπε ότι βιντεοσκοπείτε σε αντίθεση με την κυρία Τούνη που ήταν σε μια κατάσταση ημιλιπόθυμη. Ο ίδιος λοιπόν γνωρίζει και γυρνάει προς την κάμερα και χαμογελάει και κάνει διάφορες γκριμάτσες. Δεν μπορώ να ακούω ότι δεν γνώριζε. Η Ιωάννα ότι της έχουν πει με αυτόν τον τρόπο έχει κινηθεί. Κατηγορούμενος θα είναι ο 35χρονος. Θα γίνει συμπληωματική κατάθεση της κυρίας Τούνη που θα εξιστορούν τα συγκεκριμένα πράγματα», είπε ο Απόστολος Λύτρας για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ