Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της πήγε για σπουδές εκτός Αθηνών και εκείνη ετοιμάζει το φοιτητικό του σπίτι (Φωτό)

Περήφανη μητέρα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, καθώς ο μεγάλος της γιος πέτυχε στις πανελλήνιες και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις σπουδές του.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης Πηλαδάκης, όπως ενημέρωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πέρασε σε σχολή που βρίσκεται εκτός Αθηνών και εκείνη πήγε μαζί του ώστε να τον βοηθήσει στη μετακόμιση και το στήσιμο του νέου φοιτητικού σπιτιού του.

Μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νέο σπίτι του γιου της, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να τακτοποιεί τα πράγματα.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εξομολόγηση για την αδελφή και την ανιψιά της- “Είναι ταμπού με έναν τρόπο το να κάνεις μόνη σου ένα παιδί

Η ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του, εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα! It’s gonna be a loooooong night», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός έχει δυο γιους από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη, τον Διονύση και τον Φίλιππο, που είναι σήμερα 18 και 16 ετών αντίστοιχα.

Δείτε την ανάρτησή της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ