Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Με κάποιες καταγγελίες σοκαρίστηκα, με θλίβει”

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου το πρωί της Κυριακής 10/7 παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και στην Ελένη Τσολάκη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo, στα παιδιά της αλλά και στις συμβουλές που της έχει δώσει πατέρας της.

Όσα δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Είμαι η μαμά που μπορώ να τα συνδυάσω όλα, ώστε να έχω μια σχέση με τα παιδιά μου που θα είναι ανοιχτή, να μη φοβούνται να μου πουν το οτιδήποτε και να συζητάμε ό,τι μπορεί να τους απασχολεί. Τα παιδιά μου αντιλαμβάνονται ότι το MeToo δεν υπάρχει μόνο στον χώρο του θεάτρου, έχουν δική τους κριτική σκέψη. Το ξέρουν αυτό το κομμάτι και πώς να το διαχειριστούν. Έμειναν απορημένοι με το πώς μπορούν οι άνθρωποι να συμπεριφέρονται μεταξύ τους» είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Με κάποιες καταγγελίες σοκαρίστηκα. Με θλίβει. Χαίρομαι που αυτές οι υποθέσεις έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και φυσικά είμαι με το πλευρό των θυμάτων. Όποια απόφαση και αν παρθεί θα πρέπει να τη σεβαστούμε. Μου φαίνεται δύσκολο να συνεργαζόμουν με κάποιον από τους καταγγελλόμενους αν αθωώνονταν. Από την άλλη αν ένας άνθρωπος αθωωθεί θεωρητικά θα πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει τη ζωή του, χωρίς αυτό το στίγμα».

«Ο μπαμπάς μου έλεγε λίγα αλλά ουσιαστικά. Έχω κρατήσει τη συμβουλή του που μου έλεγε να μη φοβάμαι, να πειραματιστώ, να δοκιμαστώ, να αποτύχω. Ήταν ο ατρόμητος στην οικογένεια» συμπλήρωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ