Νίκος Βέρτης: Έπεσε θύμα απάτης – Το δημόσιο μήνυμά του για τους επιτήδειους του διαδικτύου

Σταματημό δεν έχουν οι δημόσιες καταγγελίες από αναγνωρίσιμα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ ότι επιτήδειοι σφετερίζονται το όνομά τους με σκοπό να παραπλανήσουν τον κόσμο και να του αποσπάσουν χρήματα. Νέο θύμα τους είναι ο Νίκος Βέρτης.

Πρόσφατα είδαμε τη Φαίη Σκορδά να μιλά δημοσίως μέσω της εκπομπής της για το γεγονός ότι έπεσε και η ίδια θύμα, ενώ τώρα ήρθε η σειρά του ταλαντούχου τραγουδιστή.

«Έκτακτο Δελτίο: Η τελευταία επένδυση του Νίκου Βέρτη έχει τρομοκρατήσει την κυβέρνηση και τις μεγάλες τράπεζες», αναφέρεται στο αναληθές δημοσίευμα που αφορά τον Νίκο Βέρτη.

Τι έγραψε ο ίδιος σχετικά με τη δράση τους και τι συμβούλεψε τους διαδικτυακούς του φίλους;

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Φίλες και φίλοι προσπαθήσαμε να μην ανεβάσουμε τίποτα για να μη διαφημίσουμε αυτούς τους επιτήδειους, όμως θεωρούμε πώς είναι πλέον υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για αυτού του είδους τις απάτες οι οποίες μπορεί να σας ρίξουν σε δυσάρεστες παγίδες. Ψεύτικα sites, με δήθεν άρθρα από μεγάλες εφημερίδες, τα οποία είναι στημένες μακέτες σε δικό τους υπολογιστή και όχι αληθινές συνεντεύξεις μόνο για να ξεγελάσουν αθώο κόσμο και να τον εξαπατήσουν οικονομικά. Έτσι λοιπόν αυτοί οι επιτήδειοι απατεώνες χρησιμοποιούν διάφορα δημόσια πρόσωπα για να σας ρίξουν στην παγίδα τους. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και σας ενημέρωσα, εσείς προσοχή!», ήταν το μήνυμα του καταξιωμένου καλλιτέχνη.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Βέρτη στο Instagram:

vertis 1 2 3

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ