Νίκος Κοκλώνης: Η αλλαγή που έκανε στο προφίλ του στο Facebook μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από το Open

Καλεσμένος στην εκπομπή “Happy Day” το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός ανακοίνωσε μάλιστα ότι αποχωρεί από το Open μετά από πολυετή συνεργασία.

«Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές, όπως το “Ευτυχείτε”  και το “Έλα Χαμογέλα”, να πω ότι σταματάω και παίρνω διαζύγιο από το Open, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αν ρωτάς τον Νίκο Κοκλώνη θεωρώ ότι κατά 99,9% έχω φύγει από το Open. Βάζω πάντα τα προσωπικά ζητήματα σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω business. Νομίζω πως έχει αλλάξει στρατηγική το κανάλι στο πρόγραμμα και δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Οπότε πολύ φιλικά είπα σε εμένα να σταματήσω τη συνεργασία. Τώρα αν έρθει ο ιδιοκτήτης και μου πει κάτι άλλο, δεν ξέρω τι θα γίνει.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Νίκος Κοκλώνης: Ανακοίνωσε on air το τέλος της συνεργασίας του με το Open

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια αλλαγή στο προφίλ του στο Facebook και άλλαξε την ιδιότητά του από «Television Host and Producer στο Οpen» σε «Πρώην Television Host and Producer στο Οpen».

Δείτε την αλλαγή στο προφίλ του Νίκου Κοκλώνη:

nikkoklonis

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ