Νίκος Χαρδαλιάς: Το δημόσιο ξέσπασμα της κόρης του- “Ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη δική μας λύπη”

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο ενώ παραμένει στο νοσοκομείο Άγιο Όλγα για προληπτικούς λόγους.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα με την υγεία του, τα social media κατακλύστηκαν τόσο με μηνύματα ευχών για περαστικά, όσο και με αρνητικά σχόλια για τον ίδιο.

Σε ένα τέτοιο σχόλιο απάντησε δημόσια η μεγάλη κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα.

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’ όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα», έγραψε η Ιωάννα Χαρδαλιά.

xardalia kori apadisi

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ