Νίκη Λάμη: Οι σπουδές, το βιογραφικό και οι σειρές που την είδαμε

Η Νίκη Λάμη είναι η… Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη της νέας σειράς του Mega. Η ίδια, μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστούν στην ομώνυμη σειρά που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και όπως είναι αναμενόμενο, το κοινό θέλει να μάθεο τα πάντα για εκείνη, όπως είναι το βιογραφικό αλλά και λεπτομέρειες για την ζωή της. 

Νίκη Λάμη: Το βιογραφικό και οι σπουδές της

  • Η ηθοποιός Νίκη Λάμη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. 

niki lami spoudes viografiko%20(3)

  • Σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος. Είναι γνωστή από το ρόλους της ως Γαβριέλα στην τηλεοπτική σειρά του Παναγιώτη Αλεξόπουλου “Το Σόι Μου Μέσα (2009)”, που προβλήθηκε από το κανάλι του Ant1, ως η δημοσιογράφος στην κωμική σειρά του Στέφανου Μπλάτσου “Με λένε Βαγγέλη (2011)”, που προβλήθηκε από το κανάλι του Mega, και ως η Σεσίλια στην κωμική σειρά των Βασίλη Θωμόπουλου και Παναγιώτη Κούτρα “Οι συμμαθητές”, που προβάλλεται από το κανάλι του Ant1.

niki lami spoudes viografiko%20(1)

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Γνωρίστε τις τρεις ηρωίδες της νέας σειράς του Mega

  • Η Νίκη Λάμη, ήταν το παιδί που φορούσε τα ρούχα της μαμάς, καθόταν μπροστά στον καθρέφτη και έκανε μιμήσεις. Ωστόσο η Νίκη Λάμη δεν ξέρει τι ήταν αυτό που πραγματικά την παρακίνησε να γίνει ηθοποιός και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Πήγαινε σε πάρα πολλές παραστάσεις από μικρή μαζί με τη μαμά της και της άρεσε πολύ αυτό που έβλεπε. Θυμάται ότι κάποια στιγμή είχε πει ότι θα ήθελε να ήταν και εκείνη πάνω στη σκηνή και να λέει αυτά τα λόγια. Όταν μπήκε στη σχολή συνειδητοποίησε ότι αυτό μόνο ήθελε να κάνει.

Νίκη Λάμη: Ο ρόλος της στην σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Μαίρη (Νίκη Λάμη)

Περίπου 35 ετών και ελεύθερη. Ψάχνει σύντροφο αλλά δεν βρίσκει. Τελικά, θα βρει δύο και δεν θα ξέρει ποιον να κρατήσει. Θα την ακολουθήσουμε στη γεμάτη απρόοπτα ερωτική ζωή της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ