Νατάσσα Μποφίλιου: Μιλά για τον σάλο που προκάλεσαν στα social media οι φωτογραφίες της με τα επώνυμα ρούχα

Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στο «Pride Radio 986» στο podcast του Τάσου Μπιμπισίδη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον σάλο που είχαν προκαλέσει οι φωτογραφίες της στα social media που πόζαρε με ακριβά επώνυμα ρούχα.

Νατάσσα Μποφίλιου – Απαντά πρώτη φορά για τον σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της από το Λονδίνο με τα επώνυμα ρούχα

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δε μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δε μπορεί να είσαι αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”. Μα εγώ ήθελα να φοράω στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω, οπότε εγώ είχα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω» είπε αρχικά η Νατάσα Μποφίλιου.

Δείτε επίσης – Νατάσσα Μποφίλιου: Το νέο βίντεο στο Instagram από το πολυσυζητημένο ταξίδι της στο Λονδίνο

Σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε από το ταξίδι της στο Λονδίνο και τις φωτογραφίες που πόζαρε με ρούχα γνωστού, ακριβού οίκου η Νατάσσα Μποφίλιου τόνισε: «Αυτά είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν. Θα φοράω τέτοια ωραία ρούχα, όποτε μου προτείνεται, γιατί αγαπώ πολύ και τη μόδα που δεν το έχω κρύψει. Επίσης, δεν έχουν βαρεθεί κάποιοι άνθρωποι να το λένε; Έτσι ντύνομαι από 18 χρονών που έχω βγει σε αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι δεν έχω προσποιηθεί. Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου». 

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ