Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο λόγος που σταμάτησε τα βίντεο με τον Παντελή Καναράκη και η απάντηση στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το “X- Factor”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, τις κόρες της, τον λόγο που σταμάτησε τα χιουμοριστικά βίντεο με τον Παντελή Καναράκη στο Instagram, αλλά και για το ενδεχόμενο να την δούμε στην παρουσίαση του “X – Factor”.  

«Για 34 έτη η δουλειά μου είναι αυτή. Αυτό το καλοκαίρι ήταν τόσο μαγικό και έντονο που όταν τελείωσε, ευτυχώς το είχα δηλώσει, η ευχή μου ήταν να το συνεχίσω και ήρθε μπροστά μου η πρόταση για το Παλλάς», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου και συνέχισε για τον Παντελή Καναράκη:

«Όχι δεν έχει συμβεί κάτι, απλά όταν κάτι γίνεται και πιάνει ταβάνι, ε να μην το συνεχίζεις, μετά χάνει την ομορφιά του και πας σε κάτι άλλο. Από το 2016 που ξεκίνησα όλο αυτό το παιχνίδι, έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα».

Όσον αφορά τις δηλώσεις της που έκανε για την παρουσίαση του “X – factor” και το ενδεχόμενο να τη δούμε στο τιμόνι του τάλεντ σόου, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε:

«Δεν θα γίνει αυτό με το X Factor, δεν θα γίνει. Νομίζω ότι εγώ το είπα λάθος και παρερμηνεύτηκε. Φταίω εγώ, παίρνω την ευθύνη. Δεν είπα τίποτα για αυτό. Είπα απλά ότι μου έγινε μια πρόταση, που όντως μου έγινε για να πάω στην κριτική επιτροπή. Τόσα χρόνια όμως λέω πως δεν θα το κάνω αυτό ποτέ και θέλω να είμαι συνεπής. Δεν το λέω απλά για να το λέω, αλλά το εννοώ. Και είπα εγώ η καημενούλα, η δύστυχη πως «εντάξει, αν έκανα κάτι θα ήταν στην παρουσίαση ρε παιδί μου γιατί είναι λαμπερή και δεν έχεις ευθύνες»… Από μόνη μου το σκέφτηκα, δεν είναι ότι μου το πρότεινε κάποιος.»

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ