Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα που δέχθηκε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον αέρα του “Καλύτερα δε γίνεται”

Μια απορία είχε η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε αν ο Νικόλας Αγόρου συμμετείχε στο ίδιο Survivor με την Μελίνα Μεταξά. Ωστόσο, κανείς από τους συνεργάτες της δεν γνώριζε την απάντηση και για αυτό ζήτησε στους τηλεθεατές να της γράψουν στο Twitter.

Η απάντηση ήρθε τελικά στο κινητό της από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία η Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε on air, αλλά της ευχήθηκε δημόσια για το μωράκι της που ήρθε στη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε επίσης –   Γερμανού για Σπυροπούλου: “Παραδέχομαι ότι την υπερασπίστηκα. Για να φρεσκάρω όμως κάποιες μνήμες που έχουν ατονήσει…”

Ναταλία Γερμανού – Το on air μήνυμα που δέχθηκε από την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου

«Βάζουμε μια άνω τελεία πριν πάμε στο επόμενο θέμα. Να στείλουμε πάρα πολλά φιλιά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μου επιβεβαίωσε μόλις με γραπτό μήνυμα ότι εκεί ήταν η Μελίνα Μεταξά σε εκείνο το Survivor. Κωνσταντίνα μας πολλά φιλάκια. Να σου ζήσει το μωράκι. Να σας ζήσει το μωράκι, γερό και τυχερό. Σου τα έγραψα και σε μήνυμα και τώρα στο λέω και δημόσια τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία.  Σου στέλνουμε την αγάπη μας και πάρα πολλά φιλιά. Σ΄ ευχαριστούμε πολύ και για το μηνυματάκι. Όλη μας την αγάπη έχεις και το ξέρεις», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα από το «Καλύτερα δε γίνεται»:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ