Νάγια Ριβέρα: Η ηθοποιός του “Glee” θυσιάστηκε για να σώσει τον 4χρονο γιο της πριν πνιγεί

Παγκόσμια θλίψη προκάλεσε η είδηση της ανεύρεσης της σορού της διάσημης ηθοποιού, Νάγια Ριβέρα στην λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια.

Όπως αποκάλυψε ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα, Μπιλ Αγιάμπ, στις ακτές της λίμνης Πίρου, κοντά στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός του Glee φαίνεται πως χρησιμοποίησε τις τελευταίες της δυνάμεις για να βάλει τον 4χρονο γιο της στη βάρκα. Η ίδια ωστόσο έμεινε από ενέργεια και δε μπόρεσε να σώσει τον εαυτό της.

«Είμαστε βέβαιοι ότι το πτώμα που βρήκαμε ανήκει στην Νάγια Ριβέρα. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για δολιοφθορά ή αυτοκτονία.. Πιστεύουμε ότι ήταν απόγευμα όταν βούτηξε για να κολυμπήσει και τότε το σκάφος άρχισε να παρασύρεται από το ρεύμα… συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να βάλει στο σκάφος τον γιο της, αλλά δεν κατάφερε να μπει και η ίδια. Ο γιος της περιέγραψε ότι η Νάγια τον βοήθησε να μπει στο σκάφος, τον έσπρωξε από πίσω για να μπει μέσα.

Γύρισε πίσω να κοιτάξει και την είδε να εξαφανίζεται από την επιφάνεια του νερού. Ο γιος της Νάγια βρέθηκε αργότερα να κοιμάται στη βάρκα. Υπάρχουν πολλά ρεύματα στη λίμνη που εμφανίζονται το απόγευμα» είπε μεταξύ άλλων ο σερίφης, ενώ ανέφερε ότι το σώμα της 33χρονης ηθοποιού παρέμεινε εγκλωβισμένο στον πάτο της λίμνης, πριν ανέλθει στην επιφάνεια και ότι η Ριβέρα δεν φορούσε σωσίβιο.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη 8 Ιουλίου η Νάγια Ριβέρα είχε νοικιάσει μια βάρκα στην λίμνη Πίρου για να πάει βόλτα με τον 4χρονο γιο της Τζόσεϊ, ο οποίος βρέθηκε αργότερα να κοιμάται μέσα στην βάρκα. Το πτώμα της εντοπίστηκε να επιπλέει κοντά στην επιφάνεια του νερού την Δευτέρα στην βορειοανατολική πλευρά της λίμνης, κοντά σε μια περιοχή, όπου είχαν χαθεί τα ίχνη της βάρκας και όπου το βάθος είναι 11 με 18 μέτρα και υπάρχει πυκνή υποθαλάσσια βλάστηση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ