Μυριέλλα Κουρεντή – Survivor: Η νέα δήλωση του συντρόφου της – “Επειδή το όλο ζήτημα έχει πάρα πολύ μεγάλες διαστάσεις…”

Με νέες του δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» ο Γιάννης Λυγνός, σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή μίλησε για τη σχέση τους και εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε εκείνη και τα όσα βιώνει στο «Survivor». Παράλληλα ο μουσικός ξεκαθάρισε πως δεν ενοχλήθηκε από τις σκηνές της αγαπημένης του με τον Γιώργο Κατσαούνη, λέγοντας με νόημα «από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

Αναλυτικά η δήλωση του συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή:

Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες.

Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς  θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν.

Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ