Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα στο “My Style Rocks” μετά την αποχώρηση της Βασιλικής Λιγνού.
Στην έναρξη του επεισόδιο η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως σήμερα πασαρέλα θα κάνουν 6 διαγωνιζόμενες και όχι 9.
My Style Rocks – Οι απουσίες στο σημερινό επεισόδιο
Η Κατερίνα Καραβάτου, ανέφερε αρχικά πως η Σελένη Φωτιάδη βρίσκεται εκτός λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
«Καλωσορίσατε κορίτσια μου, τα 6 από τα 9 λοιπόν, γιατί η Σελένη μας σήμερα δεν θα είναι μαζί μας λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που έχει και είναι πρόβλημα υγείας. Της ευχόμαστε περαστικά πολλά και την περιμένουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται, κοντά μας», είπε η παρουσιάστρια.
Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε τη νέα παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση της Βασιλικής. Ο λόγος για την Ειρήνη Καζάκη, η οποία είναι 23 ετών, είναι επιχειρηματίας και έχει τη δική της εταιρεία καλλυντικών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.
Τέλος, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την απουσία της Ευδοκίας Τσαγκλή λόγω του τραυματισμού της στο δυστύχημα στα Τέμπη και την επιστροφή της Βασιλικής Λιγνού, η οποία αποχώρησε τελευταία από το “My Style Rocks“.
Δείτε επίσης – My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Καραβάτου για την Ευδοκία Τσαγκλή μετά τον τραυματισμό της στα Τέμπη
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.