Μπο: Η πρώτη δήλωση μετά τα όσα είπε για εκείνον η Καρολίνα Καλύβα

Μετά τις πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα και τα όσα είπε για τον Μπο και τον Μάριο Πρίαμο, ο ράπερ θέλησε να τοποθετηθεί. Με δήλωσή του στην εκπομπή «Γεια σου» ο γνωστός ράπερ δε θέλησε να δώσει συνέχεια στα όσα έχουν συμβεί, τονίζοντας πως η Καρολίνα δεν τον έχει προσβάλλει με όσα είπε.

Η δήλωση του Μπο

«Δεν παρακολούθησα ολόκληρη τη πρώτη συνέντευξη της Καρολίνας. Είδα αποσπάσματα απ΄αυτά που έπαιξαν στα sites και κάποια πράγματα που μου έστειλαν φίλοι. Είναι κάτι που έχει τελειώσει για μένα και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Έχω πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή μου που τρέχουνε τώρα. Είναι επιλογή μου να μη μιλήσω ξανά για το θέμα με την Καρολίνα, ας λέει όμως ό,τι θέλει ο καθένας, δεν με ενοχλεί. Μέχρι στιγμής, δεν με έχει προσβάλει η Καρολίνα με όσα είπε στην πρώτη της συνέντευξη. Αν πει κάτι προσβλητικό για μένα, ναι θα στεναχωρηθώ», ήταν τα λόγια του Μπο.

Διαβάστε επίσης: Kαρολίνα Kαλύβα: Απαντά για τη σχέση της με τον Mπο – “Αν έμπαινε στο παιχνίδι, θα ήταν σαν θείο δώρο”

Τι είπε η Καρολίνα για τον Μπο

Θυμίζουμε πως η Καρολίνα μιλώντας για τον Μπο στις πρώτες της δηλώσεις είχε αναφέρει: «Με τον Μπο ήμασταν μαζί περίπου έναν μήνα. Ήταν αρκετά έντονο αυτό που είχαμε. Τις τελευταίες ημέρες προβλήθηκε στα social media, ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του με κάποιον τρόπο γιατί δεν το κρατούσαμε κρυφό. Ο Μπο είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε που ο Μπο δημοσιοποίησε τη σχέση μας, ήταν κάτι που είχα δεχτεί κι εγώ η ίδια από την αρχή. Θα ήταν σαν θείο δώρο να μπει ο Μπο γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω face to face κάποια πράγματα. Είναι στενάχωρο όλο αυτό και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο. Η ζωή τα έφερε έτσι να γίνουν έτσι.

Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Αμέσως με το που ακούσαμε την ανακοίνωση, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ευτυχώς που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν. (…) Ο Μπο ήταν φίλος με τον Μάριο, το γνωρίζω αυτό. Ό,τι έγινε στο παιχνίδι είχε στο τιμόνι του πλοίου η παραγωγή και για μένα καλώς το έκανε, τώρα το πώς θα το διαχειριστώ εγώ είναι κάτι που θα κρατήσω στα προσωπικά μου αρχείο. Χαίρομαι που είπε ότι δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί αν μη τι άλλο ο Μπο είναι ένας άνθρωπος που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι νοήμων. Η κάθε παρεξήγηση λύνεται με τον σωστό λόγο» .

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ