Μπο: Η απάντηση στις δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα – “Δεν θα ζητήσω συγγνώμη”

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις ο Μπο από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον γνωστό τράπερ για την πρώην σύντροφό του, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη.

Όσα είπε ο Μπο

«Κρίμα που αποβλήθηκε η Ασημίνα. Ο Χρήστος Δάντης είναι στεναχωρημένος. Σίγουρα δεν έχει μιλήσει μαζί της, 100%! Ο Χρήστος είναι καθαρός ουρανός και γι’ αυτό λέει ότι θα κάνει άρση τηλεφώνου», είπε αρχικά ο Μπο.

«Αν την στεναχώρησα, δεν θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά ήμουν στεναχωρημένος για να στεναχωρήσω κάποιον και μετά κατάλαβα και μόνος μου ότι αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα. Ήταν μια αντίδραση που έγινε, δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό, αν αναλογιστούμε το κακό που δεχτήκαμε. Ήταν μια πολύ ωραία, μικρή σχέση – πολλά υποσχόμενη. Περνούσαμε πολύ ωραία, είχαμε τρυφερές στιγμές. Όλα αυτά που δείχνουν μια σχέση ότι μπορεί να πάει παρακάτω», είπε ο Μπο για τη σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Καρολίνα Καλύβα: Παρακολούθησε το “Survivor All Star” – Η ανάρτηση για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Αν παρευρεθείτε σε μία εκδήλωση και είναι εκεί και η Καρολίνα, υπάρχει περίπτωση να μιλήσετε;», ρωτήθηκε στη συνέχεια ο Μπο και είπε: «Υπάρχει περίπτωση να την σκοτώσω», απαντώντας έτσι στην πρόσφατη δήλωση της Καρολίνας Καλύβα: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ