Μπέττυ Μαγγίρα: Η δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις Λιάνη για Βουγιουκλάκη! “Αισθάνομαι εκνευρισμένη”

Αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε ο Γιώργος Λιάνης στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή “Τετ α Τετ”.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, μιλώντας για τη σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη, αποκάλυψε ότι είχε ένα σύντομο ερωτικό ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ περιέγραψε και μία από τις συναντήσεις τους.

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη, η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινάτικα” εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

Δείτε επίσης! Γιώργος Λιάνης: “Γνώρισα την Αιμιλία Υψηλάντη ενώ περιμέναμε παιδί με τη γυναίκα μου”

Η δήλωση του Γιώργου Λιάνη

«Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη… Με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” Και εγώ είπα αυθορμήτως, “έχεις”! Μου λέει “τι;” και λέω: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Μου λέει “Πάρ’ το” ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε».

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για τη δήλωση του Γιώργου Λιάνη

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Πραγματικά σαν γυναίκα νιώθω πολύ εκνευρισμένη. Δεν ξέρω τι έχει πιάσει τελευταία κάποιους άνδρες και δίνουν τόσο προσωπικά δεδομένα. Να φτάσεις μέχρι το σημείο να πεις ότι “είχαμε κάτι ερωτικό”, οκ. Πρόκειται για μία γυναίκα μύθο, η οποία δεν είναι στη ζωή για να βγει να απαντήσει. Να λες κάτι τόσο προσωπικό, που συνέβη μεταξύ τους, γιατί να μπούμε σε αυτές τις λεπτομέρειες, δεν το καταλαβαίνω. Είναι πάρα πολύ άκομψο, είναι αγένεια, προσβολή. Γιατί να μου τη δώσεις εμένα αυτή την πληροφορία; Δεν είναι ωραίο να το μοιράζεσαι με όλον τον κόσμο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ