Μίνως Μάτσας: Αποκάλυψε λεπτομέρειες από το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο Μίνως Μάτσας παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Όλγα Κεφαλογιάννη την ιστορία της γνωριμίας του αλλά και τα δίδυμα μωράκια τους.

Όσα αποκάλυψε ο  Μίνως Μάτσας

«Διανύω την ωραιότερη φάση της ζωής μου, ντρέπομαι που το λέω. Έχει συμπέσει να είναι μια εποχή που έχει αλλάξει η ζωή μου προς το καλύτερο. Τα δίδυμα μου έχουν μάθει τα πάντα. Το κυριότερο είναι ότι βλέπω μέσα από τα μάτια τους τον κόσμο με την αθωότητα της πρώτης φοράς. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο σπίτι με τα μωράκια μου. Κάνω τις μεγαλύτερες αρλούμπες που μπορείτε να φανταστείτε, γίνομαι χειρότερος από αυτά. Κατά βάση μπορεί να είμαι εγώ ο αυστηρότερος. Η επιστήμη έχει ανοίξει τόσους ορίζοντες στις γυναίκες και στα ζευγάρια που θεωρώ ότι είναι μόνο θετικό» είπε αρχικά ο Μίνως Μάτσας.

Δείτε επίσης – Όλγα Κεφαλογιάννη: Αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της σχέσης της με τον Μίνω Μάτσα

«Της λέω “εσύ με τι ασχολείσαι;” και όπως καταλαβαίνετε όλο το τραπέζι έπεσε κάτω από τα γέλια. Ήταν επεισοδιακό. Φυσικά και την ήξερα αλλά όταν τη γνώρισα ήταν ένα κοριτσάκι, ενώ έβλεπα στην τηλεόραση μία πολιτικό πολύ στιβαρή. Πριν τη γνωρίσω δεν είχα σχέση με την πολιτική, το λέω με ντροπή, παρόλα αυτά η Όλγα μου άνοιξε τα μάτια και έμαθα πολλά πράγματα» αποκάλυψε ο Μίνως Μάτσας.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ