Μιχάλης Ζαμπίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που η σύντροφός του δεν έχει πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο μετά τον ερχομό των διδύμων

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφος του πρωταθλητή του kickboxing, Μαρία, γέννησε τα ξημερώματα της Δευτέρας που μας πέρασε δύο υγιέστατα κοριτσάκια.

Μία εβδομάδα μετά όμως οι τρεις γυναίκες της ζωής του παραμένουν στο μαιευτήριο και τον λόγο τον αποκάλυψε ο ίδιος στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή «Τι λες Τώρα!».

Μιχάλης Ζαμπίδης – Αυτός είναι λόγος που δεν έχουν πάρει ακόμα εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη σύντροφό του

«Είμαι μπαμπάς εδώ και λίγες ημέρες. Η σύνδεση είναι αυτό που μου βγαίνει. Όπου και να είμαι τις αισθάνομαι, είναι κάτι περίεργο. Πλέον προσέχω ακόμα περισσότερο το τι κάνω γιατί αισθάνομαι ότι έχω μια τεράστια ευθύνη… Ευτυχώς ο τοκετός ήταν εύκολος. Η Μαρία ήθελε περισσότερο να μη μάθουμε το φύλο τους. Εγώ ήθελα αρχικά να ξέρω για να οραματίζομαι αλλά μετά τον τρίτο-τέταρτο μήνα το αφήσαμε γι’ αυτό και όλα τα πράγματα είναι σε ουδέτερα χρώματα. Και το δωμάτιο το βάψαμε σε ουδέτερο χρώμα, επιλέξαμε ένα ωραίο γήινο μπεζ» δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Δείτε επίσης – Μιχάλης Ζαμπίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών του

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η Μαρία ενώ θα μπορούσε να βγει, δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά προτιμήσαμε να μείνει μέσα γιατί τα δίδυμα είναι λίγο πιο ελαφριά. Περιμένουμε να πάνε 2.200. Οι εξετάσεις τους είναι καλές. Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά τα παρακολουθούν. Πηγαίνει η μαμά τους ανά τρεις ώρες και τα ταϊζει, και απλά περιμένουμε να πάρουν περίπου άλλα 100 γραμμάρια για να είναι 2200 το καθένα και να πάμε σπίτι».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ