Μιχάλης Αεράκης: “Με έχουν καλέσει κάποιες κυρίες να παντρέψω τις κόρες τους. Μέχρι και εξομολογήσεις μου ζητούν να κάνω”

Στο “Secret” και στην Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο Μιχάλης Αεράκης, ο οποίος υποδύεται τον “παπα-Μιχάλη” στη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις διάφορες προτάσεις που δέχεται στα social media επειδή ο κόσμος τον έχει ταυτίσει με τον ρόλο του.

Όσα είπε ο Μιχάλης Αεράκης

«Τους κάνει εντύπωση που με βλέπουν με τα πολιτικά, μου λένε “που είναι τα ράσα;”. Έχω συναντήσει πάρα πολλά περιστατικά σε σημείο να μου έχει γίνει πρόταση να με χειροτονήσουν παπά. Με έχουν καλέσει κάποιες κυρίες να παντρέψω τις κόρες τους ή κάποιοι άλλοι να βαφτίσω τα εγγόνια τους. Μέσα από το Instagram μού έχουν γίνει πάρα πολλές προτάσεις, μέχρι εξομολογήσεις ή να ιερουργήσω σε εκκλησία, πολλά πολλά», είπε και πρόσθεσε: «Στο πρόσωπο το δικό μου βλέπω την έλλειψη εμπιστοσύνης κάποιου κόσμου στο “ράσο”. Έχουμε άξιους παπάδες σε όλη την Ελλάδα κι ιεράρχες, φωτισμένους ανθρώπου, αλλά μια που μιλώ για την Κρήτη, γιατί εκεί ζω, οι παπάδες στα χωριά είναι ένα με το κοινωνικό σώμα. Συμπεριφέρονται απλά, είναι οι άνθρωποι που η αποστολή τους αρχίζει μετά το “Δι’ ευχών” που λένε την Κυριακή».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ