“Με την Μάρθα Καραγιάννη σταμάτησα να έχω επαφές διότι η συγκάτοικος της, η Ντόρα Δούμα δεν με γούσταρε”

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τον Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Γεωργίου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, στο “Σπίτι του ηθοποιού” αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου

«Δεν μπορώ να ξεπεράσω τον χαμό της Μάρθας Καραγιάννη. Αυτή δεν ήταν άνθρωπος, ήταν η Παναγιά σταλμένη στη γη. Το λέω και συγκινούμαι. Σε μένα δεν στάθηκε σαν μάνα μου. Εγώ με την Μάρθα σταμάτησα δυστυχώς να έχω επαφές διότι η συγκάτοικος της, η Ντόρα Δούμα δεν με γούσταρε. Δικαίωμα της. Εάν της έλεγε η Ντόρα, “έλα μωρέ με τον Γιώργο Γεωργίου τώρα, παράτα μας, με βρίζει”, θα την πίστευε. Οι κοινοί της φίλοι δεν το ήξεραν ότι ήθελε να αποτεφρωθεί. Εμφανίστηκε όταν πέθανε αυτό το θέμα. Τώρα τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι, ο Θεός ξέρει. Η ουσία είναι ότι έφυγε.

Εγώ με το “Σπίτι του ηθοποιού” δεν έχω επαφές, δεν πηγαίνω. Μέσα στο μυαλό μου το έχω ότι είναι για τους ανήμπορους ηλικιωμένους ηθοποιούς. Όταν αυτοί εκδιώχνονται και είναι γεμάτο νέους, οι νέοι να πάνε να δουλέψουν. Δεν έχουν θέατρο; Ας πάνε να κάνουν τον σερβιτόρο. Είναι πιθανό ο Γιώργος Μαρίνος να εκδιώχθηκε γιατί είχε περιουσία. Η Καίτη Φίνου μένει 6 χρόνια στο “Σπίτι του ηθοποιού”. Ένας συνάδελφος μου που είχε ανάγκη μου είπε “με έδιωξε το Φονσέϊκο”», είπε ο Γιώργος Γεωργίου.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Μάρθα Καραγιάννη: Ξεσπά η Ντόρα Δούμα – “Τι να κάθομαι να εξηγώ τώρα στους ηλίθιους αυτούς ανθρώπους;”

«Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον λένε μεγάλο ταλέντο, για μένα δεν είναι…Την σύζυγο του την ξέρω σαν μια καλή χορογράφο. Τώρα η στάση που κρατά την στιγμή που ξέρει ότι ο σύζυγος της κατηγορείται για βιασμούς, μια άλλη σύζυγος πιστεύω ότι θα χώριζε αλλά ότι οι κοπέλες είναι ερωτευμένες… Σιγά τον όμορφο τον άνδρα! Σιγά τον όμορφο τον άνδρα που θα έπεφταν οι γυναίκες στα πόδια του! Η κυρία Παπαχαραλάμπους έχει έναν πολύ πετυχημένο γάμο με τον κύριο Μουρατίδη. Η Αναστασοπούλου είναι παντρεμένη και έχει παιδιά. Αποκλείεται, βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο και στη φωτιά να επιθυμούσαν αυτές τον Φιλιππίδη. Αποκλείεται. Αυτός τις επιθυμούσε», πρόσθεσε ο Γιώργος Γεωργίου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ